Energiebesparingsmodus inschakelen of uitschakelen

Zo inschakelt u de energiebesparingsmodus in of uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenProgramma-instellingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik in het blok Prestaties het selectievakje Geplande taken uitstellen bij werking op accustroom om de energiebesparingsmodus in of uit te schakelen.

Wanneer de energiebesparingsmodus is ingeschakeld en de computer op batterijspanning werkt, worden de volgende taken niet gestart zelfs als ze zijn gepland:

• Updatetaak;
    • De taak Volledige Scan;
    • De taak Kritieke Gebiedenscan;
    • De taak Aangepaste Scan;
    • De taak Integriteitscontrole.
  4. Sla uw wijzigingen op.